Betaalmethoden

Promixx.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Promixx.nl maakt gebruik van Sisow, een overkoepelend betalingssysteem voor meerdere betalingsmogelijkheden. Met sisow kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal. U kunt betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

iDEAL - gratis
Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving - gratis
Betaling met een bankoverschrijving. 
let op uw bestelling wordt pas verstuurd, zodra u het bedrag per bankoverschrijving heeft overgemaakt en wij het hebben ontvangen bij onze bank.

Paypal / Visa / Mastercard - € 1,50 handelingskosten
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op promixx.nl

Bancontact / Mister Cash Belgie - gratis
promixx.nl ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Sofort Duitsland - gratis
SOFORT Banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid.Bij betaling via sofortbanking wordt uw betaling geregeld door Payment Network AG. U betaalt direct en veilig door middel van online bankieren via uw eigen bank. Dit betaalsysteem, is gecertificeerd door TÜV. Betalingen via sofortbanking worden altijd versleuteld verstuurd (encryptie). 

 

Veiligheid

Wij gebruiken SSL (Secure Socket Layer) als protocol voor het veilig overbrengen van data via internet (of andere netwerken). Het SSL-protocol codeert informatie zodat deze niet leesbaar is tijdens de overdracht tussen twee computers. Als de data ontvangen is, decodeert SSL de informatie, controleert of de afzender correct is (Server Authentication) en controleert dat de data niet veranderd is (Message Integrity). SSL gebruikt digitale certificaten bij het controleren van de overdracht bij de afzender en de ontvanger. Een digitaal certificaat wordt gebruikt voor het koppelen van informatie over een individu of organisatie naar een algemene sleutel (Public Key). Alle SSL-certificaten worden aangeboden door gecertificeerde ontwikkelaars en zijn daardoor uniek en correct. Iedere persoon of organisatie die een SSL-certificaat aanvraagt, moet zijn/haar eigen identiteit verstrekken. Voor consumenten is de enige eis voor het succesvol gebruik van SSL's dat de internetbrowser deze accepteert.

Privacy: 
De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.