Verzenden & retourneren

 

Verzenden


Verzendkosten Nederland
Wij bieden gratis verzending binnen Nederland bij bestelling waarvan het totale bedrag € 25,- of meer bedraagt. De standaard verzendkosten bedraagt € 1.99,- per bestelling voor Nederland. Uw bestelling zal met DPD pakketservice worden afgeleverd en wij zullen u tijdig voorzien van een track and trace nummer, zodat u te allen tijde het pakket kan volgen en/of wijzingen kunt aanbrengen betreffende de levering door DPD.

Verzendkosten voor België en Duitsland
Promixx.nl verzend naar België en Duitsland voor een laag en vast tarief van € 6.95,- per bestelling. Uw bestelling zal met DPD pakketservice worden afgeleverd en wij zullen u tijdig voorzien van een track and trace nummer, zodat u te allen tijde het pakket kan volgen en of wijzingen kunt aanbrengen betreffende de levering door DPD.
 

Retourneren

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd kosteloos.
 
Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. 
Uitzondering hierbij zijn:
A. speciaal voor u bestelde of geprepareerde artikelen en zodoende vreemd zijn aan ons assortiment
B. alle onderdelen die gemonteerd of wel gebruikt zijn geweest  

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6,7 & 8 van onze algemene voorwaarden. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan promixx.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit doet u door een e-mail te sturen aan retour@promixx.nl. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Promixx.nl zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden met de juiste retourinstructies.

Na ontvangst en controle van de retourzending zal promixx.nl de gehele aankoopsom aan u terugstorten.  
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan promixx.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.